Födelsedag

0kommentarer

Idag är det hela 12 år sedan vår WW-kull föddes. Hela 10 valpar i den kullen också fördelat på 4 hannar och 6 tikar. Det var vår första kull efter importen Keerens Nicky.
 
Det är nog den kull som sammanlagt varit framgångsrikast på våra jaktprov. Vår egen Wakna Wimsa är dubbelchampion. Wanted Willy har bara gjort 4 starter och med toppenresultat - 1 ökl, 2 ekl, 1 ekl och en gång utan pris i elitklass. Synd att du inte fortsatte Annika, ni var ett superteam! Willow Woop ("Conny") fick också en etta i elitklass. Marcus gjorde dock några fler försök och det blev några tvåor och det är definitivt bra resultat. Wilma Wirwelwind har gått till pris på alla underlagen - fält, fjäll och skog. 2 ökl blev bästa resultat och det är också starkt jobbat. Winnie Wessla i Finland gjorde några starter och det blev 2 ökl som bäst, fint jobbat. Wild William startade utan att gå till pris. Resterande fyra kom inte till start, men samtliga 10 har använts flitigt som jakthundar.
 
Just nu har vi ju också en kull om 10 valpar och de är barnbarn till Wimsa. Hurra Hurra för våra jubilarer idag! Ni är bäst!
 
.

Kommentera

Publiceras ej