GRATTIS!

1kommentarer

Ja det finns en hel del att säga grattis till just nu.

Först börjar vi med att gratulera P-kullen som idag blir 1 år. Tänk vad tiden går fort.

 
Så här såg det ut för ett år sedan, en trött mamma Wimsa med sina små nyföddaInte nog med detta - idag blir O-kullen dessutom 5 månader. Grattis till er alla små också!Så här såg det ut för 5 månader sedan, en stolt mamma Tindra med sitt hela gäng


Det är inte utan att man blir lite "valpsjuk" när man tittar på de här bilderna, men tyvärr blir det inte några valpar hos oss den här våren. Unni kom troligen lite försent till Danmark, där hon skulle paras. Vi gör troligen ett nytt försök vid nästa löp i september.

Ja så vill jag återigen gratulera Jan Nielsen i Danmark som den 15 april fick sin dröm uppfylld - att stå som segrare i Danmarksmästerskapet. Det blev Malthe som efter en helt felfri dag stod som slutlig segrare.
Malthe - som är far till vår R-kull och som är yngre helbror till Syrach, som är far till vår O-kull.


Malthe in action

Vi kan inte annat än lyfta på hatten och buga djupt. Det är så härligt att Jan fått den här framgången.

Slutligen så gratulerar vi även Maggan med Ramsa (dotter till Malthe) som på fjällprovet i Vemdalen den 16 april fick ett fint 2:a pris i öppen klass. Det var debut i öppen klass och Ramsa jobbade toppenfint och gick för ett förstapris, men tyvärr så tryckte inte riporna tillräckligt, Ramsa fick inte visa resning och därmed stannade hon på ett andrapris, men det är inte illa. Ettan är alltså inte långt borta.

1 kommentarer

Rosor och ruiner

28 Apr 2010 21:34

Kul att du tittade in till mig! Och det låter ju spännande s med alla kändisar du "frotterar" dig med...:o) Det får du berätta mer om nån gång!

Kommentera

Publiceras ej