Första advent

2kommentarer

Ja idag tänder vi första ljuset. Jag är långt ifrån religiös, är inte ens medlem i svenska kyrkan längre, men jag tycker ändå att det hör till att tända adventsljusen. Därtill så har nu alla adventsljusstakar och adventsstjärnor kommit på plats och lyser nu så härligt. Det är det bästa - det känns inte alls så mörkt och murrigt längre när ljusen tänds i alla fönster. Speciellt när man som vi bor ute på mörka landsbygden, utan någon gatubelysning.

  Första ljuset tänt

Det har även varit lite bakning idag. Saffransbullar och även en saffranskaka har blivit resultatet. Doftar så härligt i huset och smakar dessutom ljuvligt gott.

  mmm - gott!

De små liven växer gott. I det första inlägget med bilder från Tindras kull la jag ut en bild på valparna i en korg. Jag tog en likadan bild idag. Nu är korgen mer än full!

välfylld korg

De har nu börjat pigmentera och nosarna börjar bli mörka och fina. Det tyder på att de blir mer eller mindre skimlade. Inga blekfisar här inte, men det har jag inte räknat med heller. Båda föräldrarna har ju ordentlig pigmentering och det finns det även bakåt i leden också.

        

2 kommentarer

Pernilla

30 Nov 2009 16:08

Åhh så gosiga, valparna alltså. Bullarna ser också fina ut. Jag ska försöka samla lite ork och baka jag också men inte idag......

/P

Sabine

30 Nov 2009 22:26

Stort grattis till di sma! Såååå fina, man blir ju helt...tja du vet nog vad jag syftar på :-) Må så gott, och ta hand om er!

Sabine

Kommentera

Publiceras ej