Valpbilder

1kommentarer

Nu antar jag att det finns några som längtar efter nya bilder på P-juvelerna. Det har varit ett par dagar med riktigt härligt väder, så trots att de är så små så har de faktiskt fått vara ute en del under dessa dagar.

I torsdags den 21 maj var det debut - 3 veckor och 1 dag gamla. De sprang ju inte riktigt omkring, men de tyckte inte att det var speciellt konstigt att vara ute. De kunde både äta och sova utomhus också.

Som vanligt har jag gjort bilderna små, men om du klickar på bilden så blir den större.

                  

Visst ser det väl härligt ut!

Det blev mycket nytt den dagen, för först så fick de köttfärs i samband med avmaskningen och när de sedan kom in efter ca en timme utomhus så fick de sitt första vällingmål. De lät sig väl smaka allihopa. Att de inte har något bordsskick det kan väl vem som helst förstå - första gången, men att de behöver kladda ner varandra så mycket, det förstår jag mindre. De såg ut som dränkta kattungar efter de ätit sin välling klart.

  Matdebut!

Och så här trött blev man därefter


.

1 kommentarer

Pernille

26 May 2009 13:20

Hej Marie.

Hvor er de fine, de små! Rigtig godt pigmenteret alle. Håber de kommende ejere får stor glæde af dem. Du må gerne sige til køberne, at jeg gerne vil høre, hvordan det går. De kan sende hilsener på min gæstebog eller via E-mail.

Hilsen pernille

Kommentera

Publiceras ej