Äntligen här

3kommentarer

Ja nu har jag fått njuta av de små liven i snart två dagar och hållit er andra på sträckbänken!

Här får vi då presentera Eirams P-kull född 090429:
























Den stolta modern är alltså Wimsa och fader är danske Midtvejs Camus. Det blev till slut tvunget med ett kejsarsnitt, men allt har gått bra. Vi har nu 7 valpar i lådan, två hannar och fem tikar. En perfekt fördelning alltså, eftersom efterfrågan på tikar har varit klart störst den här gången. Det var ytterligare en valp, men hon var så liten och inte helt utvecklad så hon fick faktiskt somna in.

     Hannarna     

och tikarna

     

och till sist denna, som hade så svårt att vara still i vågskålen. Trots många försök blev ALLA bilder suddiga.



Det blev alltså två orange/vita och två svart/vita samt en svart trefärgad tik. De vägde mellan 396 - 485 gram, så det var riktigt stora valpar. Den lilla pluttan som fick somna vägde bara 183 gram, så hon var verkligen liten. Det var alltså inte så konstigt att Wimsa var riktigt rund om magen.

Nu ska jag bara njuta av de små liven några dagar och sedan försöka bestämma vart de ska hamna någonstans. Alla valparna är således tingade.

3 kommentarer

Monica

01 May 2009 23:16

GRATTIS!

Jag har varit in här flera gånger om dagen för att kolla om det blivit några valpar. Hoppas att allt fortsätter att gå bra och att Wimsa hämtar sig snabbt.

Några slick på magen till de små från stolta storebror Ricky.

Ulla-Britta

02 May 2009 01:20

Grattis!! Du fick precis den fördelningen som jag ville ha och som även var tingade här. Men, men det var "någon" som hörde fel och gav oss precis tvärt om! Men alla är pigga, stora och fina så vi ska väl hoppas att det finns några bra hem till dessa pojkar också. Vilken rolig kull du fått med så blandade färger. Är det inte lite ovanligt med svarta? och trefärgade? Eller är det jag som inte har så vidare koll;-) Dina är ju betydligt mindre i fullvuxet tillstånd men födelsevikten var ungefär densamma på våra kullar. Härligt med stora, friska valpar! Jag återkommer snart igen - roligt detta med bloggar! Kram / U-B

Mita

03 May 2009 08:21

GRATTIS till en härlig kull med valpar och vilken härlig könsfördelning du fick.

/Mita

Kommentera

Publiceras ej