Dubbfritt - nej tack!

2kommentarer

Nu är det dubbar som gäller och det både på bilen och stövlarna. Det är inte skoj att försöka ta sig på vår lilla grusväg som numera mestadels är en isväg, varken till fots eller med odubbad bil. Inte är det lönt att sätta på sig skridskorna heller, för här och där sticker gruset faktiskt upp.

Igår morse var det nog värst i alla fall för då regnade det dessutom lite lätt och då är isen verkligen hemsk. Det är t o m så att hundarna tyckte det var halt - och då är det HALT!

Imorse så var det -3 så då var det lite bättre. Det är ännu alldeles för mörkt på morgonen för att gå ut i skogen, även om snön lyser upp en del. Den tillgängliga tiden innan jobbet kallar är dock begränsad då, så det får bli promenad där det är lättast att gå med hundarna i band.

2 kommentarer

Pigge

31 Dec 2009 00:13

Hej Marie.Kan nästan inte föestå att Ni har lyckats ta så bra bilder på hela O-kullen. Ser fram emot att få bli husse till en av hundarna. Spänningen stiger mer och mer för varje dag.Får till och från små minnesbilder som poppar upp från senast vi hade en valp i huset. Det är nu ungefär fem år sedan. Väldigt många roliga minnen. Men en del dyrköpta också. Tex. en småbildskamera, ett armbandsur, grannena nyinköpta vinterskor, fjärrkontrollen till TVn m.m. Som Du förstår är det sådant jag förträngde i min iver att få ta en valp ur O-kullen.Förstår att Ni går in i en mycket hektisk perid med valparna. Lycka till! Det gäller Tindra också.Gott Nytt År önskar Eva och Pigge i Boden

Carl och Annie Widman

31 Dec 2009 14:13

Även vi i Dalarna som väntar på en liten tikvalp ber att få önska ett Gott Nytt År.

Kommentera

Publiceras ej