Röntgen

0kommentarer

Ja så var det återställt till mera normalt novemberväder igen - regnvått och dimma alltså. Igår kväll blev det dimma och den låg kvar i morse ännu när jag körde till jobbet. Därefter har faktiskt solen tittat fram lite lätt, men det var en kort stund.

Idag har jag varit iväg med Unni hos veterinären och kollat hur många valpar vi kan förvänta oss. Vi tog röntgen och där såg i i alla fall sex. Det sparkar på flera ställen och det känns ju när man lägger handen på runda magen. Hon börjar likna en liten köttbulle nu. Nu är det bara att vänta och se om antalet stämmer. Det är ju ännu några dagar kvar, men ikväll tänker jag börja tempa henne. Det tycks inte bli något ännu på några dagar i alla fall. Aptiten är god för det mesta och i övrigt följer hon gärna med på promenad. Valplådan är på plats i sovrummet, så vi är nog ganska beredda Unni och jag. Husse vet vi inte om han kommer att vara hemma när det sker, för han åker i alla fall en sväng till Stockholm över helgen. Han brukar inte vara så mycket att ha i samband med valpningarna i alla fall, men han skulle ju kunna koka kaffe och serva oss lite, men bra kvinna reder sig själv.

Förhoppningen är att jag skall uppdatera denna blogg allt eftersom det händer något kring valpningen och senare även valparnas utveckling. Det är betydligt enklare att göra det i en blogg än att uppdatera hemsidan. Förhoppningsvis blir det även en del bilder efterhand.

/Today has Unni and I been at the vet and we made a x-ray to se how many puppies we can hope for. We saw at least six. There is a few days until the puppies are expected. Unni is doing everyting fine, eating and feeling very good and are also going to short walkingtours.

I'm hope I can uppdate this blog with informations around the welping and later also about the puppies. Hopefully there's going to be pictures to!

Kommentera

Publiceras ej