Lugnt

1kommentarer

Unnis valpning närmar sig nu mer och mer. Det är dock fortfarande helt lugnt, tempen ligger konstant morgon och kväll. Hon har installerat sig väl i lådan och sover där på natten. Det är lite si och så med ätandet, men hon har inte lagt av. Igårkväll var hon faktiskt riktigt hungrig, så det är ingen fara för de små liven. De får det de behöver.

Trist är det dock att det är så mörkt. Vi hinner gå promenad i dagsljus på morgonen, men på kvällen är det helt hopplöst. När man som vi dessutom bor ute på landet, långt från upplysta gång- och cykelbanor, ja då är det mörkt. Ibland saknar jag tiden då jag bodde inne i stan, då fanns det ju alltid nämnda stråk att nyttja för kvällspromenaderna. Nu får det istället bli pannlampa och reflexer och det fungerar hyggligt. Det som är positivt med att bo ute i mörkret på landet är att när det är stjärnklart så är himlen så vacker. Det kan man inte riktigt uppleva när man bor i "upplysta" trakter.




Här är en bild från förra sommaren på de tre systrarna fr v Tindra, Wimsa och Unni. Skall försöka lägga in flera bilder efterhand. Detta var lite mera som en test.

1 kommentarer

Sandra Kjellin

06 Nov 2008 19:57

Jag måste säga att Unni är gudomligt fin, hon ser så feminin ut! =)



Lycka till med nya valpkullen!

Kommentera

Publiceras ej