Utflykt

0kommentarer

Ja nu börjar valparna vidga sin lilla värld. De har varit ute i huset nu några dagar och det har varit spännande värre. Vi har laminatgolv och klinkers i nedervåningen och det har inte mött några hinder, så hala golv bör inte bli något problem i framtiden.

   Qelly i köket




















Puss på dej mamma!




Någon har även försökt sej på trappan till övervåningen, men där har jag satt gränsen. Ett steg har varit OK, men inget mera. De älskar att ha något att klättra på och det märktes också när de var ute för första gången igår. Att gå ut  "i stora världen" var inte heller det något skrämmande. De tog en sväng i rabatten närmast dörren först och sedan gick vi ut i trädgården.

Jag hade tänkt mej en kortare promenad ut på åkern, men där är så mycket vatten efter allt regnande att man nog kan börja med risodling tror jag. Det fick bli vår lilla plätt på andra sidan vägen och det var spännande värre. Det finns buskar och några nedsågade träd och allt var så spännande.

   Busa kan man ju göra ute också. Snö vet vi dock inte vad det är för något - än!
















Vad finns det där bakom?







  Vad finns det där nere? Kan man gå på det här?

Att klättra tyckte de var spännande och balansen var riktigt bra, speciellt med tanke på att det var första gången ute. Det finns nog ämne för agility som sysselsättning under icke jakttid!

Nu hoppas vi på fint valpväder i julhelgen, så att de kan få komma ut på små turer.

.

Kommentera

Publiceras ej