Bröllopsdag

0kommentarer

Idag är det tre år sedan jag och maken intog det äkta ståndet. Vi har ikväll firat med helgrillad oxfilé, rotfruktsgratäng och gott franskt rödvin. Gemensam bröllopsgåva blir en Garmin Astro att använda inför höstens kommande fågeljakter.

En härlig sommarkväll har det varit med ljuvligt väder. Det var lite annat än den dagen då vi gifte oss. Det var nog den enda dagen den sommaren som regnet fullkomligen hällde ner. Alla övriga dagar var det ljuvligt sommarväder, men inte den dagen vi gifte oss. Vi hade ordnat med ett lånat bra stort tält i trädgården hemma för den efterföljande festen, men det regnade in även i det. Vad gör man då?

Vi hade valt en av de vi tycker vackraste platserna på Gotland - Ekstakusten. Vi gifte oss vid Kronvalds fiskeläge och eftersom regnet föll hela tiden så blev vigseln genomförd i en gammal fiskestuga, utlånad av en av Gunnars gamla jaktkamrater. Den var av ägaren vackert dekorerad med vilda sommarblommor dagen till ära. Visst var det ett utmärkt alternativ, men vi hade ju ändå tänkt oss att vara på den vackra stranden med Karlsöarna i bakgrunden. Men - man kan inte få allt!

Vi överlevde den dagen och många dagar därefter och lever och mår väl även idag. Vi hoppas också att få många goda dagar tillsammans framöver. Det sägs ju att lite regn i brudens krona för bara mera lycka med sig.

Nu hade jag ingen brudkrona, men regn fick jag i håret och lycklig var jag då och är det fortfarande, så det var inte helt fel ändå.

.

Kommentera

Publiceras ej