Fyra veckor

6kommentarer

Matte har varit på kennelklubbsmöten i Stockholm två dagar - därav tystnaden. Husse har ju varit hemma förståss så de små har inte haft någon nöd. Husse använder dock inte varken dator eller kamera.

Tänk - fyra veckor - halva tiden har gått, bara några veckor kvar - bara alltså, det betyder verkligen bara i den meningen att det känns alldeles för kort! Okej, alla kommer inte att flytta på en gång, men det ska inte bli någon kvar den här gången heller. Lite trist såklart, men det har vi bestämt gemensamt. Hundantalet är ännu högt i familjen och för att alla ska få sitt så kan de inte vara för många heller.

Idag har de varit ute för första gången. Jag tog ut tre åt gången, eftersom husse var upptagen med ett telefonmöte så hade jag ju att hålla koll på dem själv. Det var inget ansträngande jobb, för de tog det lugnt och höll sig väl samlade. Några rabatter blev ju såklart undersökta men annars hände inget speciellt.

Kameran fick ju såklart följa med ut och några bilder blev det. Jag försökte ta enskilda bilder och nu ska det bli spännande att se om jag kan se vem som är vem. Vi gör ett försök! Som vanligt så blir bilden större om du klickar på den.

         
Fröken Lila, Herr Brun och Fröken Gul

         
Fröken Röd, Herr Svart och Fröken Aprikos

        
Herr Grön, Fröken Rosa och Herr Blå

Ja det var hela rövargänget. Innan de fick komma ut var det matdags. Så här ser det ut just nu när de med stor aptit slukar sin middag - en blandning mellan väl uppblött valpfoder och majsvälling.

  Trångt, men ännu får alla plats i baren


Ja man brukar säga att sjön suger, men här var det i alla fall helt klart tydligt att frisk luft gör en trött för en kort stund efter att sista gänget kommit in igen så såg det ut så här.

 
Herr Grön har förstavakten! Allt lugnt!!!

.

6 kommentarer

Erik & Anna

17 Jun 2011 06:28

Gud vad roligt att få se den små igen. Tänk vad tider går man kan knappt bärga sig.. :D

Jacob

17 Jun 2011 08:17

Jösses vad de växer! Åtminstone tycker jag att det är tydlig skillnad på dessa bilder och de dessförinnan senaste! DE är SÅÅÅ fina!

Eva Olausson

17 Jun 2011 11:12

Herr Brun "står" tidigt i livet.Den gossen fastnade på näthinnan, ser ut att ha härliga vinklar.

maggan

18 Jun 2011 17:47

vilka fina valpar

Tommy

19 Jun 2011 10:34

Ja, Marie vilka fina jakthundar. Moss kommer att få konkurans.

@nci

19 Jun 2011 19:02

NU har jag sett bilderna på bebisarna! Ååååh, vad söta de är! Kan tro att det blir lite att göra snart, när de tar för sig mer och mer och ska upptäcka heeeela världen. Kramelikram!

Kommentera

Publiceras ej