Alla hjärtans dag

2kommentarer

Ja det är det ju idag och då måste jag ju så klart presentera ett av våra "hjärtan". En av valparna har en vit fläck i pannan som nästan har formen av ett hjärtan, så det får bli vår "hjärtebild" idag.

 Hjärtegrynet Ozzy

Vi fick en förfrågan på Ozzy i fredags, men tyvärr valde de att vänta på en ofödd kull istället. Vi njuter ju av de små liven, men helt klart är att det bästa är så klart om de kan komma till egna familjer inom kort. Det har varit några förfrågningar på de små liven, men ingen som till slut bestämt sig.

De älskar snön och har också fått börja vara ute några timmar varje dag i en egen hundgård. De har där tillgång till uppvärmd koja och när de blir trötta går de in i kojan och tar sig en liten tupplur. Det är ju ännu ganska tätt mellan dessa tupplurar. Det märks att de gillar att få vara ute för de pockar faktiskt på att få komma ut. Det blir också små korta promenader några gånger per dag, men eftersom det fortfarande är mycket snö så blir det samma sväng varje gång. Snön bär i och för sig valparna, men vi tvåbenta ska ju också kunna ta oss fram och snön bär i alla fall inte mej annat än något steg då och då. Det är tungt att gå i knähög snö!

 Finns det nån fasan här?

Nyfikna är de och de är inte heller rädda för att undersöka det de är intresserade av, som här vad som kan finnas inne i busken.

 Full fart i snön

Här konkurrerar Opus och Ozzy om vem som ska komma fram först.

2 kommentarer

Pernilla

18 Feb 2010 13:50

Vår Nike hade en fläck i nacken som såg ut som ett hjärta. Han hette "Hjärtehunden" ganska länge. Idag har det dock växt ur men han har ett hjärta av guld.

/P

Marina

21 Feb 2010 23:34

Så fina hjärte-barn!!

Kommentera

Publiceras ej