Släkten fortfarande värst...

3kommentarer

Ja tänk att vår kära Nickys barnbarn återigen har visat framfötterna. I helgen har Danska Bretonklubben haft sina prov i dagarna tre och efter att fått del av de tre dagarnas resultat så glädjer det en kennelmammas hjärta att två av hennes barnbarn har gått i topp.

Vinnare i unghundsklassen blev Stevnsåens Mirelle - Thomas Stenbæk efter matchning. Hon gick till 1 ukl både fredag och lördag. Det delades ut totalt 12 ettor i unghundsklassen varav Mirell, Pasties-sonen Kito och en gordonsetter fick dubbelettor. Mirelle är efter Nickys danskfödde son PVN's Poker. Det är även ytterligare en av förstapristagarna i ukl, nämligen Fønsvigs Djazz, äg Jimmy Kendra.


Bästa hund i öppenklass blev PVN's Cero (fjolårets bästa unghund! på vårprovet) och John Kærgaard efter matchning. Fyra öppenklassettor delades ut till tre bretoner och en pointer. Cero är efter Nickys danskfödda dotter PVN's Pia.

Tro det eller ej - men söndagens bästa hund i vinnarklass med CACIT blev återigen PVN's Cero. Trea blev R-kullens pappa DKJCh Malthe - Jan Nielsen. Jättestort grattis till John, en trevlig ung man vilken jag fick förmånen att träffa förra våren. Vi gick också i ett gemensamt släpp på jaktprovet.

STORT GRATTIS (till lykke på danska) till alla barnbarnens fina framgångar. Vi glädjer oss och sänder ett stort tack till Poul V Nielsen att vi fick möjligheten att köpa Nicky. Förutom att hon är en underbar hund och duktig jakthund, har hon lämnat många fina avkommor. De har gjort fina prestationer och därav går flera av dem vidare i aveln. Nicky fyller 13 år i juni och hänger fortfarande med på promenaderna, även om hon då mest går tillsammans med matte och inte springer som de andra yrvädren.


Keerens Nicky - lite grå om nosen, men still going strong

Vilken fin födelsedagspresent jag fick!

3 kommentarer

Qurry

05 Apr 2010 17:00

GRATTIS från oss i Emmaboda

HURRA - HURRA - HURRA - HURRA

på din födelsedag

@nci

06 Apr 2010 09:57

Såååå superhäftigt! Och nej - du kunde inte fått en bättre födelsedagspresent!!! Kram på sig!

Susanne Legneskog

20 Apr 2010 20:45

Stort grattis till barnbarnens framgångar.

//Susanne

Kommentera

Publiceras ej