Sista natten...

1kommentarer

... med gänget är det i natt för Qurry. I morgon eftermiddag bär det av till veterinären för besiktning och därefter sätter vi oss på Gotlandsbåten till Oskarshamn - Qurry och jag. Där kommer han att stifta bekantskap med sin nya familj.

090104   Qelly och Qurry

Vi har haft fortsatt vinterväder, om än inte så kallt som i helgen. Nu har det stannat på några minusgrader och tyvärr för det med sig att vinden också tilltar, så kylan har känns ännu värre än när kvicksilvret gick ner under -10. Valparna har dock inte tyckt att det varit värre väder i alla fall. De fortsätter att gilla att springa omkring ute i snön. De är så ljuvliga när de tumlar omkring. Våra små promenader är dock inte så långa, främst för att de inte ska bli nedkylda. Golvvärmen är skön att ha i alla fall, för då vet jag att de blir snabbt torra och varma igen efter leken utomhus.

090104  Qati

Valparna har idag haft barnbesök. Det var två småtjejer som pussat på och lekt med dem en stund. Det var uppskattat. Det är alltid nyttigt att träffa människor i olika ålder och inte minst att träffa barn. Eftersom vi inte har barn själva är det välkommet med besök emellanåt, inte minst för valparnas skull alltså.

090104    Vårt hus i vinterskrud

Nu tror jag att jag packat allt som Qurry ska ha med sej på vår resa imorgon. Tjejerna stannar till lördag morgon, då vi flyger till Arlanda för leverans.

1 kommentarer

Sven-Åke

06 Jan 2009 22:59

Ni är så efterlängtade och välkomna. Vi ses i morgon.

Kommentera

Publiceras ej