Första snön

1kommentarer

God fortsättning på nya året!

Nyårsaftonen gick lugnt av. Det var lite fyrverkerier mest på långt håll som vi brukar stå ute och njuta av. I år var det lite kraftigare fyrverkeri hos en granne ganska nära och husse blev lite förgrymmad för vi hade inte blivit förvarandade om detta. Det flög in över våra hundgårdar och då är det ändå ett hus emellan och våra hus ligger inte så tätt faktiskt. Det blev i alla fall inte några negativa efterföljder hos våra hundar, det var värre för en av hästarna där fyrverkeriet avfyrades. Den hade blivit ganska upprörd.

Igår fick vi årets första snö och det var även första riktiga snön för valparna. Som de älskade det. Det var inte fullt så mycket snö när de var ute, men de fort omkring som vanligt och var inte ett dugg besvärade av det kalla vita.

Q-kullen

Som synes var det full fart. Det är inte så lätt att fånga dem på bild alla gånger. Några bilder blev det dock.

Q-kullen




















Senare på eftermiddagen hade det kommit ännu mera snö.

090103

Och när det var dags att gå till sängs såg det ut så här sett inifrån ytterdörren.

090103 senare




















Det är en otroligt strålande vacker vinterdag idag och valparna ska få komma ut i snön idag också. Det är dock risk för att de blir kalla fort, så vi får se hur länge det blir.

I morse vid 09-tiden var det så här vackert sett från vårt sovrumsfönster. Minus 10 och strålande sol, även om himlen har en del mörka moln. Det blir säkert mera snö.

090104


Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, måste njuta av det härliga vintervädret tillsammans med valparna. De övriga ska också få en ordentlig långpromenad i snön.
.

1 kommentarer

Helén Eriksson

04 Jan 2009 20:04

Hej Marie!

God fortsättning på det nya året! Vilka söta valpar!hjälp! jag vågar inte visa Ulf för då har vi snart en valp här. Vad mycket snö ni fått på ön. Vi lämnade ön den 2/1 och då var det kallt men noll snö,i Stockholm har vi -10 och lite vintervitt. Själv har jag inte varit ute i dag, förskyld! Ha det gott! Kram Helén

Kommentera

Publiceras ej