Räv-SM

2kommentarer

Ja de fick alldeles utmärkta förhållanden idag, rävjägarna som jagar både rävar och SM-titel. Jag har inte fått någon slutrapport ännu, men på www.jaktjournalen.se har jag kunna följa provet under dagen. Det såg lite trögt ut för den hund maken fick att döma, men nu går att läsa att det gått bra. Han har drivit till ett förstapris och det är ju bra.

Det verkar i alla fall som om alla har haft minst en räv på benen under dagen. Det har varit julkortsvackert i skogen idag. Ca 15 cm snö på marken, träden tyngda av snö och så en sol som tittat fram då och då. Därtill knappast någon vind. Kan en vinterdag bli bättre?

Jag och hundarna har varit på en ca 1,5 timmes promenad och vi tyckte det var ljuvligt allihopa.

Nu ska Unni och jag göra oss vackra inför kvällens evenemang - Gotlands Vackraste hund. Hur det går? Ja det vet vi först senare ikväll.

Ha en härlig Alla Hjärtans Dag!!

.

2 kommentarer

Teija och Qati

14 Feb 2009 18:49

Grattis till Unni-mamma!!! Hon är så vackert, hoppas att Qati bli också lika vackert som mamma.

Ulla-Britta

14 Feb 2009 19:34

Hoppas det gått bra för dig och vovven! Våran vackra pojke hade ingen tid med så hans anmälan drogs tillbaka. En av nackdelarna med att vara sjuk och inte orka! Folk är väldigt dåliga på att göra saker själva, man ska hålla igång allt annars blir det inget av något. Tråkigt!!

Kommentera

Publiceras ej